Kraniosakralterapi er en blid men dyb afspændingsbehandling der retter sig mod bindevævet og centralnervesystemet.

 

Jeg har gode erfaringer med at behandle:

 

Hovedpine og migræne

Smerter i ryg, nakke og bækken. Ischias.

Piskesmæld.

Stress, uro og anspændthed. Depressioner.

Spændinger i bughulen, fordøjelsen, arvæv.

Motorisk uro, sanseforstyrrelser og indlæringsproblemer.

Kolik og skævheder hos spædbørn.

Øreproblemer

 

Behandlingen foregår med meget let berøring. Ofte kommer man i en dyb afspændt tilstand. Her er godt at være når man vil slippe spændinger.


Centralnervesystemet omgives af en væske – spinalvæsken. Denne væske har en rytme som forplantes i kroppen. Spændinger i kroppen kan påvirke væskens strømning. Ved at frigøre og afbalancere bindevævet i bækkenet, rygsøjlen og kraniet styrkes gennemstrømningen og kroppen afspændes.

 

SOMATO EMOTIONAL RELEASE ( SER):


Kroppens spændinger kan være forårsaget af traumer af forskellig slags. Fysiske eller følelsesmæssige oplevelser der lagres i kroppen. Ved nærvær og dialog med kroppen kan spændingerne frigives og gode erkendelser opnåes. 

 

Det er vigtigt for mig at behandlingen foregår i respekt for kroppen. Altså at kroppen slipper i sit eget tempo, at der gives tid, ro og opmærksomhed. Derved kan de selvhealende kræfter komme til. Via afspændingen frigøres kroppens egne healende ressourcer.

 

KRANIOSAKRALTERAPI I VAND:

 

Som noget nyt giver jeg kraniosakralterapi i vand. Det foregår på Gigtsanatoriet i Middelfart.

At flyde i vand giver vævet andre muligheder for at bevæge sig under behandlingen. Kroppen kan komme i positioner som vi ikke kan på briksen. Derudover gør det varme vand noget ved vores hukommelse af tryghed og næring. Jeg har behandlet i vand på flere seminarer på Island og i Tyrkiet.

De kommende dage for vandbehandling er: 13.4, 18.5, 15.6 alle 2018. Hvis du er interesseret, men ikke har mulighed disse datoer, kan vi finde en tid.


Kraniosakralterapi er velegnet til alle: spædbørn, børn, unge og ældre.

 

Vil du vide mere så læs her ”mere om kraniosakralterapi”.