Jeg laver kurser for dem der vil have et løft i hverdagen og nyde arbejdet med kroppen og for mennesker med udfordringer i krop eller livsenergi. Alle kan være med. Kurserne foregår på Assensvej 17, 5580 Nr.Åby.


For mig er bevægelse forbundet med glæde og nærvær og giver fornyet styrke og vitalitet.

Mandage, fra d. 2.9.2019

9.30 – 10.45 Fascia Flow og Pilates

17.15 – 18.30 Gotved og Pilates

 

Tirsdage Start D. 3.9.2019

Kl.9.00 - 10.15 Gotved og Pilates

Kl.10.45 - 12.00 Gotved og Pilates + fascia flow

Kl.16.30- 17.45 Gotved og Pilates

Kl.19.00 - 20.15 Gotved og Pilates

 

 

Alle holdtyper indeholder elementer af:

 

Gotved bevægelse: fjedrende og svingende bevægelser, gennemstrømmende bevægelse i rygsøjlen. Bevægelse der startes med godt afsæt i fødder og forplanter sig ubrudt igennem kroppen kaldes totalbevægelse. Bevægelighed i de store led og rygsøjlen. Frie bevægelser med flow.

Pilates: styrke med bevidsthed om den bærende, stabiliserende muskulatur: mave,ryg, bækkenbund og åndedræt. Vi arbejder med centrering i kroppen, en god kropsholdning samt bevidsthed om åndedræt. Bevægelserne giver styrke og smidighed. der er fokus på bækkenbunden i bevægelse i sammenhæng med åndedrættet.

Stræk og Fascia Flow: et bevæglesesforløb der retter sig mod stræk af kroppens bindevæv og styrke af den stabiliserende muskulatur. Vi har bindevæv overalt i kroppen. Vævet omslutter bla. muskeler, led, organer, nervesystem. Vævet skal være "fugtigt" for at de forskellige lag skal kunne bevæge sig i forhold til hinanden. Bla ved inaktivitet,meget gentagende bevægelser, stillesiddende arbejde, operationer kan fascien blive "tør" og stiv. Bevægelserne er rettet imod at gøre fascien blød og spændstig så bevægeligheden øges. Fascia flow udspringer af Yoga, men er udviklet af fysioterapeut Elin Solheim

 

Afspænding og kropsbevidsthed: fokus på åndedræt, sansning og nærvær.

 

De forskellige hold vægter indholdet forskelligt.

Alle hold kører 13 gange , starter i uge 36, d. 2. og 3. september.

Pris: 800 kr.

 

Du kan frit vælge mellem holdene, hvis du er forhindret i at møde hvor du er tilmeldt.

 

Lørdag - en dag til ro og fordybelse, focus på åndedrættet.

Vi fordyber os i øvelser der giver mulighed for et friere åndedræt, et frit åndedræt er afgørende for vores velbefindende. Vi laver fysiske øvelser, afspændingsøvelser og bevidsthedsøvelser for at give åndedrættet så god plads som muligt. Vi arbejder med kæbe, nakke og åndedrætsmuskulatur, samt jordforbindelse.Vi tager vare på livsenergien, en god dag til fordybelse. Jeg lægger opmærksomhed på sammenhæng mellem åndedræt og hjerte.

 

Ny dato for kurset kommer. Henvend dig gerne om du er interesseret

 

Tilmelding til kurser via telefon 26213698 eller mail hellewulffhansen@gmail.com