Oplev hvad intensiv KranioSakral terapi kan gøre for dig.


Du vil i løbet af 2 dage få 4 multihands behandlinger. 2 behandlinger vil foregå på briks, og 2 behandlinger vil foregå i varmtvandsbassin. Der vil være 2 KranioSakral terapeuter til stede ved hver behandling.


Imellem behandlingerne vil der være rig mulighed for at nyde omgivelserne, gå ture, hvile, reflektere eller opsøge samvær med de andre. Der serveres lækker frokost og snacks i løbet af dagen og på Furoboda også aftensmad.


Vi har nu glæden af at tilbyde Multihands kraniosakral behandling 2 steder. Både på Broendegården på Fyn og Højskolen Furuboda i det sydlige Sverige.

 

D.15.-16.2.2019 på Broendegården

D.16. – 17.3.2019 på Furoboda

D.27.- 29.9.2019, sted besluttes efter behov

 

Broendegaarden bor Helle Wulff Hansen, samt driver sin klinik. Her er dejlige lyse lokaler samt gode muligheder for at bruge haven og den omkringliggende natur. Broendegaarden er i økologisk drift. Den ligger ved Fønsvang Sø, 2 km fra Føns Strand og Lillebælt, samt dejlige skovområder. Vandbehandlingerne foregår på SANO, Gigtsanatoriet, Adlerhusvej 28, Middelfart. Sanatoriet har til huse i smukke, historiske bygninger, og fra bassinet er der udsigt til den gamle have. Vandet er 34.5 grader varmt. Gigtsanatoriet ligger naturskønt samt i Middelfarts gamle bydel, med rig mulighed for at gå ture og Ved ophold på Broendegården er overnatning og aftensmad ikke inkluderet. Men der mulighed for overnatning i B&B i nærheden og vi spiser oftest aftensmad på restaurant i fællesskab.

 

Furuboda folkhögskola ligger i Yngsjö, Skåne i naturskön omgivning precis vid havet, omgivet av tallskog. Stället är välanpassat för alla typer av funktionshinder. För information om stället furuboda.org. I Furuboda kommer vi att bo i stuga eller rum på området. Måltiderna kommer att intas i matsal tillsammans med övriga boende och gäster. Bassäng finns på området, så transporter kommer ej att behövas. I övrigt kommer programmet att ha samma upplägg som på Broendegår

 

Samlet introduktions pris 4500 kr (ekskl. overnatning) på Fyn

Samlet introduktions pris 6500 kr (inkl. overnatning, mat). Furuboda

 

Intensiv behandling

Alle behandlinger varetages af to terapeuter i samarbejde - også kaldet Multihands behandling. Terapeuterne har således mulighed for at understøtte klienten mere præcis i forhold til behovet, og hermed intensiveres behandlingen. At få 4 behandlinger indenfor 2 dage betyder, at kroppen forbliver i "proces" imellem behandlingerne, og terapien kan således i højere grad fortsætte, hvor den slap efter sidste behandling. Tiden mellem behandlingerne er vigtig. Her skal krop og sind fordøje, hvorfor vi opfordrer til bevægelse i naturen, ophold i haven, meditation, læsning eller kreativ udfoldelse som f.eks. maling. Det er helt op til den enkelte, og ikke noget vi arrangerer.

 

Vandbehandling

Behandling i vand giver en ny dimension i forhold til behandling på briks. Kroppen er flydende med støtte fra de to terapeuter, hvilket giver den en stor  evægelsesfrihed. På den måde har kroppen mulighed for at indtage positioner, som er gunstige i forhold til at forløse spændinger. Desuden er den sanselige oplevelse af det varme, omsluttende vand for de fleste en stor nydelse med en beroligende effekt på nervesystemet.


Krop og sind

Ved intensive behandlingsprogrammer som denne, aktiveres kroppen selvhelbredende kræfter. Ofte bliver det en proces, hvor der sker forløsninger ikke blot på det fysiske men også på det følelsesmæssige plan. Mange får en større insigt i deres egen historie, opnår erkendelse og får herved mulighed for at foretage valg eller ændringer, der er til gunst for helbred og trivsel. Processen giver således mulighed for at bearbejde eventuelle traumer på flere planer. Vi kalder processen for Somato Emotional Release, SER® hvilket indikerer, at vores fysiske krop er så tæt forbundet med vores sind, tanker og følelser.

 

Terapeuterne

Helle Wulff Hansen, www.hellewulffhansen.dk

Jonna Stillhoff, www.stillhoff.com

Birgitte Dath, www.birgittedath.dk

Inkeri Lappi, www.inkerilappi.fi

Ulla Thoresen, www.kostverkstaden.com

Thomas Rasmussen www.manuel-medicin.dk


Ovenstående terapeuter er tilknyttet projektet. Præcis hvem, der vil være til stede, vil afhænge af antal klienter. Alle er uddannede på Advanced niveau. Alle har stor erfaring med intensive behandlingsprogrammer. Der er mulighed for efterfølgende at følge op på behandlingerne.


Tilmelding - og evt. hjælp til at finde overnatning: Ved tilmelding får man af vide hvad man skal medbringe, ex. badetøj


Helle Wulff Hansen

Broendegaarden

Assensvej 17

5880 Nørre Åby

Tlf. 2621 3698

 

hellewulffhansen@gmail.com

www.hellewulffhansen.dk

 

For nærmere info om Furoboda:
Ulla Thoresen : +46730277341,
ulla.thoresen@telia.com


Kontakt os gerne ganske uforpligtende for en samtale.