Jeg laver kurser for dem der vil have et løft i hverdagen, nyde arbejdet med kroppen og for mennesker med udfordringer i krop eller livsenergi.

Alle kan være med. Kurserne foregår på Assensvej 17, 5580 Nr.Åby.

Alle kurser indeholder Gotved bevægelse – Pilates – Fascia Flow og Afspænding.

Så kommer vi rigtig godt omkring kroppen. Men indholdet vægtes forskelligt på de enkelte hold. Vi tager emner op som deltagerne ønsker, og øger vores kropsbevidsthed.

Gotved bevægelse er gennemstrømmende bevægelse der ”varmer og løsner”. Store sving og helkropsbevægelser, gennemstrømning i rygsøjlen, så alle led bevæges. Totalbevægelsen er det bærende i Gotved bevægelsen. Men også sammenhæng  med spændingsbalance, afsæt, holdning og åndedrættet. Musikken understøtter bevægelsen. 

Pilates er styrkegivende øvelser der skaber balance i den bærende muskulatur. Den skaber centrering i kroppen og en god kropsholdning samt bevidsthed om åndedrættet. Bevægelse der giver styrke og spændingsbalance.

Fascia Flow er stræk der er inspireret af Yoga. Bevægelserne øger væskegennemstrømningen i bindevævet, gør det mere elastisk og vitalt samt påvirker afspændings nervesystemet. 

Afspænding er opmærksomhed, nærvær og bevidsthed om krop og åndedræt. Både “delen og helheden”. Vores krop og vores sind.

Se hold og tilmelding nede på siden. Pris: 900 kr 

Alle er velkomne 

 

Kurser i efteråret 2020

Mandage fra d.7.9.- 14.12.2020

Fascia Flow

kl. 9:30 – 10:30

Gotved & Pilates 

kl 17:15- 18.30

Tirsdage fra d.8.9.-15.12.2020

Gotved & Pilates

kl 09:00 – 10:15

kl.10.45-12:00 med mere fascia flow

kl. 16:30 – 17:45

kl.19:00-20:15

 

Fredag d.4.9.2020 kl 10-13 eller 16-19 samt lørdag d.5.9.kl 9.30-12.30

Gå dig i balance – og få mere ud af din gang

 Er du nysgerrig og interesseret i at optimere din gang?

Med udgangspunkt i Gotvedgymnastikken, der baserer sig på vores medfødte naturlige bevægelses mønster, gennemgås gangbevægelsen, som er fundamentet for alle øvrige bevægelser i dagligdagen. Du vil få indsigt i, at måden du går på har betydning for kroppens balance.

Du får vejledning og konkrete tip, der ind øves og trænes godt igennem:

– teknikker der afbalancerer kroppen                                                             –svingkræfter der styrker din muskulatur og holdning                              – aktivere naturlige bevægelses energier som åbner for bedre flow i gangen.

Når jeg underviser og vejleder i at gå naturligt i balance, reagerer deltagerne ofte med at sige ‘jamen det vidste jeg ikke, men det tydeligt at mærke, at det er meget nemmere at gå på denne måde, som du anviser’.
Fokus på gangbevægelsen betyder også for mange, at de ikke bliver trætte eller får ondt i ryggen eller andre steder, når de går – selv når det er længere ture. Så de fleste vil have glæde af at genfinde den naturlige gangbevægelse, som er lettere for kroppen, og din gå-træning bliver mere effektiv.’
At arbejde med kroppen på den måde er i høj grad mindfulness, hvor du kommer tættere på dig selv.

Læs meget mere på Lisbets hjemmeside www.lisbet-olesen.dk

 Fredag d.4.9.2020 på Broendegården og i skoven Kl.10-13 eller kl.16-19 – 450 kr

 Kurserne indeholder generelle anvisninger til en bedre gang. Ønsker du individuel vejledning er der mulighed for at booke en enetime med Lisbeth.                                                                   Enetime 650 kr. Hvis du deltager i kursus: 500 kr.

 

 

 

En dag til ro og fordybelse, fokus på åndedrættet.

Vi fordyber os i øvelser der giver mulighed for et friere åndedræt, et frit åndedræt er afgørende for vores velbefindende. Dagen består af fysiske øvelser, afspændingsøvelser og bevidstheds øvelser. Alt for at give åndedrættet så god plads som muligt. Vi arbejder med kæbe, nakke og åndedrætsmuskulatur, samt jordforbindelse. Opmærksomhed på sammenhæng mellem hjerte og åndedræt.Vi tager vare på livsenergien. En god dag til fordybelse. Denne gang kommer Vibeke Wagner og laver klangmeditation.

Vibeke skriver:” Du hyldes ind i toner, lyde og vibrationer fra skåle og Gong. det påvirker dit parasympatiske nervesystem, så dit bevidste sympatiske nervesystem kan slappe af på et dybt plan. Du vil føle dig som ny”.

Ny dato for efteråret 2020 kommer.

 

 

kl. 09:00 – 12:00

Kurser i krop og bevægelse

For mig er bevægelse forbundet med glæde og nærvær og giver fornyet styrke og vitalitet.

Tilmelding

Tilmelding til kurser via telefon 26 21 36 98 eller mail hellewulffhansen@gmail.com