Jeg laver kurser for dem der vil have et løft i hverdagen, nyde arbejdet med kroppen og for mennesker med udfordringer i krop eller livsenergi.

Alle kan være med.

Kurserne foregår på Assensvej 17, 5580 Nr.Åby.

Alle kurser indeholder Gotved bevægelse – Pilates – Fascia Flow og Afspænding.

Så vi kommer rigtig godt omkring kroppen. Men indholdet vægtes forskelligt på de enkelte hold. Vi tager emner op som deltagerne ønsker, og øger vores kropsbevidsthed.

 

Gotved bevægelse er gennemstrømmende bevægelse der ”varmer og løsner”. Store sving og helkropsbevægelser, gennemstrømning i rygsøjlen, så alle led bevæges. Totalbevægelsen er det bærende i Gotved bevægelsen. Men også sammenhæng  med spændingsbalance, afsæt, holdning og åndedrættet. Musikken understøtter bevægelsen. 

 

 Pilates er styrkegivende øvelser der skaber balance i den bærende muskulatur. Den skaber centrering i kroppen og en god kropsholdning samt bevidsthed om åndedrættet. Bevægelse der giver styrke og spændingsbalance.

 

Fascia Flow er stræk der er inspireret af Yoga. Bevægelserne øger væske gennemstrømningen i bindevævet, gør det mere elastisk og vitalt samt påvirker afspændings nervesystemet. 

 

Afspænding er opmærksomhed, nærvær og bevidsthed om krop og åndedræt. Både “delen og helheden”. Vores krop og vores sind.

Om foråret lægges undervisningen ofte udendørs og Gotved og Pilates krydres med fordybelse i gangbevægelsen samt stilhed i naturen. Udendørshold foregår i skoven, på stranden eller i haven.

Se hold og tilmelding nede på siden.

Jeg samarbejder med min kollega bevægelsespædagog Lisbeth Olesen om kurserne     “Gå dig i balance”. Se mere http://lisbeth-olesen.dk/ og nederst på denne side.

 

Alle er velkomne  

 

Kurser i forår 2023

Mandage fra d.9.1 – 27.3.2023, 12 gange 960 kr

Gotved og Pilates 

kl. 9:30 – 10:45

Gotved og Pilates 

kl 17:15 – 18.30

Tirsdage fra d.10.1 – 28.03.2023, 12 gange 960 kr

Gotved og Pilates 

Kl.9.00 – 10.15

Kl.10.45 – 12.00

Kl.16.30 – 17.45

Kl.18.15 – 19.30

 

 

Gå dig i balance

Jeg har ikke kurser med Lisbeth i foråret 2023, men tjek hendes hjemmeside http://lisbeth-olesen.dk/ samt facebook gruppen “Gå dig i balance – og få mere energi og styrke” for Lisbeths kurser og aktiviteter.
Lisbeth gik caminoen i 2017.                              Hun tog en pause, og planen var at gå turen fra Saint Pied de Port til Santiago. Men hun måtte videre til Finisterre ( Verdens ende).

Siden har hun fordybet sig i gangbevægelsen og “det vi får ved at gå”, både kropsligt og bevidsthedsmæssigt. 

Kurset er en blanding af oplæg og praksis:
– du får indsigt i, at måden du går på har betydning for hele kropsbalancen.
 – praksis med mange konkrete øvelser, der taler direkte til din krops naturlige bevægelse.
 – særlig fokus på fremdrift og balance i bevægelsen.
 – fokus på at gå opad og nedad med mindst mulig anstrengelse – bedst mulig teknik.
 
Individuel vejledning
Ønsker du individuel vejledning er det muligt at booke en enetime med Lisbeth.

Timen indledes med en kort introduktion til ‘Gå dig i balance’, hvorefter dit ønske og formål med forløbet afklares. Herefter ser jeg dig gå.

Med udgangspunkt i dit mål og ganganalysen superviserer jeg dig, så du får lige netop de korrektioner, der gavner din krop og din gangbevægelse.  

Erfaringen viser, at det er en god ide at video-optage gangen. Det vigtigste er dog at nå frem til, at du mærker den gode og naturlige gangbevægelse.

Tjek op på Lisbeth :https://lisbeth-olesen.dk/

Eller på facebook

 

 

En dag til ro og fordybelse, fokus på åndedrættet.

Vi fordyber os i øvelser der giver mulighed for et friere åndedræt, et frit åndedræt er afgørende for vores velbefindende. Dagen består af fysiske øvelser, afspændingsøvelser og bevidstheds øvelser. Alt for at give åndedrættet så god plads som muligt. Vi arbejder med kæbe, nakke og åndedrætsmuskulatur, samt jordforbindelse. Opmærksomhed på sammenhæng mellem hjerte og åndedræt.Vi tager vare på livsenergien. En god dag til fordybelse.

Jeg har desværre ikke en dato for dette kursus.

 

 

 

kl. 09:00 – 12:00

Kurser i krop og bevægelse

For mig er bevægelse forbundet med glæde og nærvær og giver fornyet styrke og vitalitet.

Tilmelding

Tilmelding til kurser via telefon 26 21 36 98 eller mail hellewulffhansen@gmail.com