Jeg laver kurser for dem der vil have et løft i hverdagen, nyde arbejdet med kroppen og for mennesker med udfordringer i krop eller livsenergi.

Alle kan være med.

Kurserne foregår på Assensvej 17, 5580 Nr.Åby.

Alle kurser indeholder Gotved bevægelse – Pilates – Fascia Flow og Afspænding.

Så vi kommer rigtig godt omkring kroppen. Men indholdet vægtes forskelligt på de enkelte hold. Vi tager emner op som deltagerne ønsker, og øger vores kropsbevidsthed.

Gotved bevægelse er gennemstrømmende bevægelse der ”varmer og løsner”. Store sving og helkropsbevægelser, gennemstrømning i rygsøjlen, så alle led bevæges. Totalbevægelsen er det bærende i Gotved bevægelsen. Men også sammenhæng  med spændingsbalance, afsæt, holdning og åndedrættet. Musikken understøtter bevægelsen. 

 Pilates er styrkegivende øvelser der skaber balance i den bærende muskulatur. Den skaber centrering i kroppen og en god kropsholdning samt bevidsthed om åndedrættet. Bevægelse der giver styrke og spændingsbalance.

Fascia Flow er stræk der er inspireret af Yoga. Bevægelserne øger væske gennemstrømningen i bindevævet, gør det mere elastisk og vitalt samt påvirker afspændings nervesystemet. 

Afspænding er opmærksomhed, nærvær og bevidsthed om krop og åndedræt. Både “delen og helheden”. Vores krop og vores sind.

Om foråret lægges undervisningen ofte udendørs og Gotved og Pilates krydres med fordybelse i gangbevægelsen samt stilhed i naturen. Udendørshold foregår i skoven, på stranden eller i haven.

Se hold og tilmelding nede på siden.

Hvis du i en uge ikke har mulighed for at møde op på det hold du er tilmeldt, kan du møde op på et andet hold efter aftale. Det skal dog være i samme sæsson.

Alle er velkomne  

 

Kurser i efterår 2023

Mandage fra d.11.9 – 11.12, 12 gange, 930kr

Gotved og Pilates

mandage kl. 9:30 – 10:45

Gotved og Pilates

mandage kl 17:15 – 18.30

Gotved og Pilates tirsdage fra d.12.9 – 12.12.2023, 12 gange 930 kr

Gotved og Pilates

Tirsdage kl.9 – 10.15 Gotved og Pilates

 

 

 

Gotved og Pilates

Tirsdage kl.16.30 – 17.45 Gotved og Pilates

 

 

 

Gotved og Pilates

Tirsdage kl.18.15 – 19.30 Gotved og Pilates

 

 

 

Gå dig i balance

Jeg har ikke kurser med Lisbeth i efteråret. Men tjek hendes hjemmeside http:/Lisbeth-olesen.dk, eller facebook gruppen “gå dig i balance – og få mere energi og styrke”. 
Lisbeths kurser er en blanding af oplæg og praksis– du får indsigt i, at måden du går på har betydning for hele kropsbalancen.
 
Individuel vejledning
Ønsker du individuel vejledning er det muligt at booke en enetime med Lisbeth.

Tjek op på Lisbeth :https://lisbeth-olesen.dk/

Eller på facebook

 

 

En dag til ro og fordybelse, fokus på åndedrættet.

Vi fordyber os i øvelser der giver mulighed for et friere åndedræt, et frit åndedræt er afgørende for vores velbefindende. Dagen består af fysiske øvelser, afspændingsøvelser og bevidstheds øvelser. Alt for at give åndedrættet så god plads som muligt. Vi arbejder med kæbe, nakke og åndedrætsmuskulatur, samt jordforbindelse. Opmærksomhed på sammenhæng mellem hjerte og åndedræt.Vi tager vare på livsenergien.

En god dag til fordybelse.

Jeg har desværre ikke en dato for dette kursus.

 

 

 

kl. 09:00 – 12:00

Kurser i krop og bevægelse

For mig er bevægelse forbundet med glæde og nærvær og giver fornyet styrke og vitalitet.

Tilmelding

Tilmelding til kurser via telefon 26 21 36 98 eller mail hellewulffhansen@gmail.com