Jeg laver kurser for dem der vil have et løft i hverdagen, nyde arbejdet med kroppen og for mennesker med udfordringer i krop eller livsenergi.

Alle kan være med.

Kurserne foregår i mit bevægelsesrum på Assensvej 17, 5580 Nr.Åby , om foråret i min have eller i naturen omkring. 

Efterårssæssonnen begynder 16. og 17.9.2024

Alle kurser indeholder Gotved bevægelse – Pilates – Fascia Flow og Afspænding.

Så vi kommer rigtig godt omkring kroppen. Men indholdet vægtes forskelligt på de enkelte hold. Vi tager emner op som deltagerne ønsker, og øger vores kropsbevidsthed.

Gotved bevægelse er gennemstrømmende bevægelse der ”varmer og løsner”. Store sving og helkropsbevægelser, gennemstrømning i rygsøjlen, så alle led bevæges. Totalbevægelsen er det bærende i Gotved bevægelsen. Men også sammenhæng  med spændingsbalance, afsæt, holdning og åndedrættet. Musikken understøtter bevægelsen. 

 Pilates er styrkegivende øvelser der skaber balance i den bærende muskulatur. Den skaber centrering i kroppen og en god kropsholdning samt bevidsthed om åndedrættet. Bevægelse der giver styrke og spændingsbalance.

Fascia Flow er stræk der er inspireret af Yoga. Bevægelserne øger væske gennemstrømningen i bindevævet, gør det mere elastisk og vitalt samt påvirker afspændings nervesystemet. 

Afspænding er opmærksomhed, nærvær og bevidsthed om krop og åndedræt. Både “delen og helheden”. Vores krop og vores sind.

Se hold og tilmelding nede på siden.

Hvis du i en uge ikke har mulighed for at møde op på det hold du er tilmeldt, kan du møde op på et andet hold efter aftale. Det skal dog være i samme sæsson.

Alle er velkomne  

 

Kurser i efterår 2024

Mandage fra d.16.9 – 16.12, 13 gange

Gotved og Pilates

mandage kl. 9:30 – 10:45, 930 kr

Gotved og Pilates 

mandage kl 17.15 – 18.30, 930 kr

Gotved og Pilates- roligt hold

mandage kl 11.15-12.15, 800 kr

På dette hold graduerer vi øvelserne. Man kan undgå at komme på gulvet hvis det ønskes. Vi arbejder meget med bindevævets elasticitet, fascia flow, men også stykre, flow/sving, åndedræt og afspænding.

Gotved og Pilates tirsdage fra d.17.9-17.12, 13 gange

Gotved og Pilates

Tirsdage kl.9 – 10.15 Gotved og Pilates, 930 kr

Tirsdage kl 16.30 – 17-45, 930 kr

 

 

 

Gotved og Pilates Onsdage

Kl.9-10.15, 13 gange 930 kr

Fra d. 18.9 – 18.12.2024

Bindevævs træning – Fascia Flow                      torsdage d.19.9-12.12, 12 gange

Torsdage kl. 19-20, 750 kr

På dette hold fordyber vi os i få flow i bindevævet – Fascia Flow. Vi bruger redskaber som bolde og foamroller til selvmassage. Samtidig laver vi stabiliserende øvelser. Øvelserne dæmper smerter, øger fleksibiliteten og afspænding.

 

 

 

 

Gå dig i balance

Jeg har pt ikke kurser med Lisbeth. Men det er altid muligt at få Lisbet til Fyn hvis der er et par interesserede deltagere.
Tjek hendes hjemmeside http:/Lisbeth-olesen.dk, eller facebook gruppen “gå dig i balance – og få mere energi og styrke”. 
Lisbeths kurser er en blanding af oplæg og praksis– du får indsigt i, at måden du går på har betydning for hele kropsbalancen.
 
Individuel vejledning
Ønsker du individuel vejledning er det muligt at booke en enetime med Lisbeth.

Tjek op på Lisbeth :https://lisbeth-olesen.dk/

Eller på facebook

 

 

En dag til ro og fordybelse, fokus på åndedrættet.

Vi fordyber os i øvelser der giver mulighed for et friere åndedræt, et frit åndedræt er afgørende for vores velbefindende. Dagen består af fysiske øvelser, afspændingsøvelser og bevidstheds øvelser. Alt for at give åndedrættet så god plads som muligt. Vi arbejder med kæbe, nakke og åndedrætsmuskulatur, samt jordforbindelse. Opmærksomhed på sammenhæng mellem hjerte og åndedræt.Vi tager vare på livsenergien.

En god dag til fordybelse.

D.2.11.2024 450 kr

 

 

 

kl. 09:00 – 12:00

Kurser i krop og bevægelse

For mig er bevægelse forbundet med glæde og nærvær og giver fornyet styrke og vitalitet.

Tilmelding

Tilmelding til kurser via telefon 26 21 36 98 eller mail hellewulffhansen@gmail.com